Accés directe a: cercador, continguts

convoquen els ajuts destinats a l’aplicació del desenvolupament local participatiu Leader en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020

Anunci:

PROCÉS DE SELECCIÓ D’UN/A MONITOR/A DE REFORÇ DE LA LLAR D’INFANTS AMB UN PLA D’OCUPACIÓ

És objecte d'aquesta convocatòria la selecció d'un/a monitor/a de reforç a la llar d'infants que s'ha integrat a l'Escola l'Esqueix per a les hores de descans de la professora al migdia i també els dimecres a la tarda per a l'activitat extraescolar .

Les funcions a desenvolupar, entre d'altres, són les que a continuació es detallen:

1.     Tenir cura dels infants i de les seves necessitats bàsiques: afectives, intel·lectuals, socials, d'alimentació i d'higiene, en l'horari del migdia i els dimecres a la tarda.

2.     Atendre als infants per al seu desenvolupament de la personalitat individual i social, tant en el camp físic com psíquic. Facilitar el desenvolupament de l'autoestima de l'infant i d'una conducta progressivament autònoma, en els  horaris esmentats a l'apartat precedent.

3.     Col·laborar amb les tasques organitzades per la professora de la llar d'infants i coordinar les feines a fer amb els infants en el reforç diari.

4.     Dur a terme i aplicar, seguint les instruccions de la titular de la llar d'infants, la pràctica educativa a les programacions i unitats didàctiques al llarg del curs. Organitzar l'ambient d'aprenentatge i intervenir entre l'infant i el seu entorn.

5.     Coordinar-se amb l'escola i l'educadora.

6.     Elaborar materials de suport a les activitats que faci la llar d'infants.

7.      I d'altres que, amb caràcter general, li siguin atribuïdes segons la seva categoria.

La jornada laboral serà 17 hores setmanals, durant el període de VUIT mesos.

Les bases d'aquest procés de selecció les podeu recollir a l'Ajuntament, les trobareu a la pàgina web municipal monistroldecalders.cat i a la cartellera municipal .

El termini per a presentar la instància a l'Ajuntament per prendre part en aquesta selecció finalitza el dia 26 d'octubre de 2017  a les 13'00 hores.

 

 

 

Vincles ràpids

Agenda

Tots els actes | rss

No s'ha trobat cap acte.

Butlletí digital

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat del municipi.

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona