Accés directe a: cercador, continguts

PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA PROVISIÓ DE DUES PLACES DE SOCORRISTA A L’AJUNTAMENT DE MONISTROL DE CALDERS

 

L'objecte del present procés de selecció és la contractació per part de l'Ajuntament de Monistrol de Calders de dos treballadors/res per realitzar funcions pròpies  de socorrista aquàtic, amb dedicació parcial (30 hores setmanals de dilluns a diumenge), durant la campanya piscina/2016 (del dia 18 de juny a l'11 de setembre de 2016) .

Les bases d'aquest procés de selecció les podeu recollir a l'Ajuntament  a partir del dia 2 de maig de 2016,  les podeu trobar a la pàgina web municipal monistroldecalders.cat i a la cartellera municipal .

El termini per a presentar la instància a l'Ajuntament per prendre part en aquesta selecció finalitza el dia 20 de maig de 2016  a les 13'00 hores.

Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la següent documentació:

a)      Currículum vitae  de l'aspirant

b)      Fotocòpia compulsada del DNI o passaport

c)     Fotocòpia compulsada de la titulació exigida (socorrista aquàtic)

d)     Justificants acreditatius dels mèrits al·legats, els quals hauran de ser originals o còpies compulsades.

e)     Certificat o còpia compulsada del certificat negatiu de delictes sexuals.

Monistrol de Calders 20 d'abril de 2016.

Veure bases al document adjunt

FESTA DELS AVIS I LES IAIES

DISSABTE 30 D'ABRIL A les 6 de la tarda al Centre Recreatiu

Concer amb Sabadell Big Band i a continuació .....Berenar-Sopar

DIUMENGE 1 DE MAIG A la 1 del migdia a la plaça de l'Església Actuació dels Falcons de Castellcir.

I a continuació vermut .

 

JOC DEL LLIBRE AMAGAT

Hi ha un llibre amagat

En un lloc que no és cèntric

però hi passa molta gent a prop

 

Trobeu-lo, llegiu-lo (us agradarà),i, en acabat torneu-lo a amagar (digueu-nos on), o amageu-ne un altre a canvi, si us el voleu quedar.

Notifiqueu a Cultura de l'Ajuntament, per poder seguir la pista.

 

GESTIÓ DEL SERVEI DE BAR DE LES PISCINES MUNICIPALS 2016

 

GESTIÓ DEL SERVEI DE BAR DE LES PISCINES MUNICIPALS 2016

A totes les persones que estiguin interessades en portar la gestió del servei de bar de les piscines municipals de Monistrol de Calders, (que inclou l'expedició d'entrades i el control de l'accés al recinte de les piscines municipals, i també la neteja del recinte de la piscina, lavabos, vestidors, així com regar la gespa i l'entorn de la piscina diàriament),  tenint en compte les bases aprovades , poden presentar les sol·licituds al Registre de l'Ajuntament del dia 2 fins el 20 de maig de 2016, seguint les instruccions de les bases que es poden consultar a les oficines municipals, o a la pàgina web de l'Ajuntament de Monistrol de Calders, monistroldecalders.cat

Monistrol de Calders a 20 d'abril de 2016 .

 

RESUM DE L'ASSEMBLEA DE PARCEL·LISTES DE LA URBANITZACIÓ “MASIA DEL SOLÀ” I CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

En un primer bloc, s'informa els assistents de la situació legal i urbanística de la urbanització. Es posa de manifest la inviabilitat dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització aprovats inicialment, pel seu elevat cost econòmic. També es conclou que l'actual marc legal dificulta qualsevol alternativa i impedeix una gestió adequada a les necessitats de les persones que hi viuen. A mitjà i llarg termini, la previsible aprovació d'una nova llei d'urbanitzacions es veu com una oportunitat per tornar a plantejar solucions globals. Es posa de manifest que l'Ajuntament no té capacitat per a resoldre el problema urbanístics, i que és la comissió d'urbanisme de la Generalitat de Catalunya qui estableix les mesures que impedeixen qualsevol alteració al marge dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització.

Es fa una reflexió entorn del fet que massa sovint l'Ajuntament ha vist la urbanització com un problema i no com una oportunitat de creixement del poble i de consolidació de serveis.

En el segon bloc de la reunió es parla de com afrontar el "mentrestant", tenint en compte l'estat precari dels vials, la il·luminació i els serveis existents. Es considera necessari abordar de forma urgent actuacions de manteniment que puguin ser perdurables i mitiguin els problemes ocasionats als residents. La capacitat inversora de l'Ajuntament és força limitada, i es posa sobre la taula la possibilitat que els veïns facin voluntariat i contribueixin d'alguna manera en l'execució de les actuacions que s'acordin. S'apel·la al consens polític a l'hora de fer front a les intervencions, per tal que aquestes no estiguin subjectes a crítiques interessades. Per aquest motiu s'apunta la possibilitat de crear un grup de treball que n'avaluaria les necessitats i les prioritats a l'hora d'actuar.

CREACIÓ DEL GRUP DE TREBALL

L'Ajuntament, interpretant la voluntat de l'assemblea, proposa la creació d'un Grup de treball integrat pels 7 regidors del consistori, tots ells amb dret de vot, i tots aquells parcel·listes que hi vulguin participar, atorgant-los una ponderació de 7 vots. D'aquesta manera, les decisions que es prenguin podran tenir l'aval i la participació de totes les sensibilitats polítiques representades, i en cap cas els vots dels representants del consistori passaran per damunt de la voluntat dels veïns.

Aquest Grup de treball es reunirà amb la periodicitat que calgui per fer front a les intervencions proposades, serà convocat pel Batlle, i tindrà les atribucions següents:

- Detecció de les mancances principals

- Proposar actuacions

- Prioritzar intervencions

- Proposar fórmules de finançament.

Davant de la voluntat de l'equip de govern de posar-se a treballar amb la màxima immediatesa, volem fer una crida a tots aquells parcel·listes que tinguin inquietud i disponibilitat per afrontar aquesta tasca que s'adrecin a l'Ajuntament per tal de formalitzar la seva participació en el Grup de treball.

Es convoca, així, doncs, una primera reunió del Grup de treball "Masia del Solà" per al diumenge 6 de març del 2016, a les 10 del matí, a la Sala petita.

CLASSES DE CHIKUNG

 

QUÈ ÉS?

És una tècnica procedent de la Xina que ens ajuda a tonificar i revitalitzar la musculatura i els òrgans.

Són un conjunt d'exercicis harmònics i suaus que serveixen per enfortir i sanar el cos físic, mental i emocional, així com l'estructura energètica i gaudir d'una existència saludable i feliç en tots els sentits.

DIMARTS DE 3 A 5 DE LA TARDA A LA SALA PETITA

TALLER GRATUÏT

INSCRIPCIONS A L'AJUNTAMENT  TEL 938399000  o     (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

S'INICIARAN LES CLASSES QUAN HI HAGI UN MÍNIM DE 10 PERSONES APUNTADES .

 

 

 

 

 

 

RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER LAPROVISIÓ DE DUES PLACES DE PEÓ DE BRIGADA

 

Procés de selecció per a la provisió de dues places  de peó de la Brigada d'Obres amb uns Plans d'ocupació pel Municipi de Monistrol de Calders.

Resultat:

 

 

CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ANIMALS DE COMPANYIA.

IDENTIFICA I ESTERILITZA  EL TEU ANIMAL

DEL 1 DE FEBRER AL 30 D'ABRIL

PREUS REDUÏTS

Per qualsevol dubte, podeu consultar a  http://socresponsable.org/ , o al telèfon 93 624 55 38.

 

 

L'Ajuntament informa

Tots els anuncis

26 Abril 2016 PLE ORDINARI DIA 28 ABRIL

Vincles ràpids

Agenda

Tots els actes | rss

No s'ha trobat cap acte.

Butlletí digital

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat del municipi.

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona