Accés directe a: cercador, continguts

Inici » Actualitat » Agenda » 3er FESTIVALDE TITELLES DEL MOIANÈS

3er FESTIVALDE TITELLES DEL MOIANÈS

  • Data: Del 29 Juny 2019 a les 19:30h al 30 Juny 2019 a les 22:30h

DISSABTE

19:30 – PARC DEL SERRAT - Matito, a càrrec de Cia. Matito
En Matito, el protagonista d'aquesta història, és un mandrós empedreït i no vol fer res, però sempre li passa alguna cosa que el fa actuar. Sense voler-ho acabarà sent un heroi popular defensor de la natura i de l'amor. Un espectacle d'humor, teatre de titelles de guant amb música i cançons en directe. Durada: 50’. Edat recomanada: +3 anys. Tècnica: Titelles de guant. Titellaire: Arnau Colom. Músic en directe: Mercè Morera.

 

22:30 - SALA PETITA - Petits Suïcidis, a càrrec de Rocamora Teatre
Un clàssic del Teatre d'Objectes, que estrenat el 1984, s'ha representat per mig món amb un èxit enorme i segueix sent espectacularment innovador. L'actor no usa els objectes, sinó que els ajuda a expressar-se. D'una nuesa i sobrietat que commou i emociona tant en la seva dramatúrgia -de gran nivell poètic-, com en la posada en escena, que fuig d'espectaculars martingales tècniques, per centrar-se en l'essencial del fet teatral. Durada: 52’. Edat recomanada: joves i adults. Tècnica: Teatre d'Objectes. Actor-Titellaire: Carles Cañellas.

 

DIUMENGE

 

19:00 - SALA PETITA - Compare Llop Comare Truja, a càrrec de Cia. Mercè Framis Teatre d’Ombres.
Compare llop afamat mira d’aconseguir una espelma per als porcells de comare truja, aquesta recerca el farà entrar en contacte amb una sèrie de personatges que se succeeixen per la seva relació causal. L’enginy de la truja farà del llop un beneit. A l’ombra del conte de Joan Amades. Una proposta que alterna la projecció de figures en blanc, negre i color amb objectes, formes i textures diferents. Durada: 50’. Edat recomanada: +3 anys. Tècnica: Teatre d'Ombres. Actriu-Ombrista: Mercè Framis. Ajudant escènic: Olga Olveira.


22:30 -SALA PETITA – Sessió Primer Tast de Cinema d'Animació (sessió adults).
Per primer cop al Festival, es projectarà una selecció de 13 curts de diverses tècniques d’animació, cedits pels seus autors a Espai Animacions. El Cinema d’Animació té molt a veure amb el Teatre de Titelles o Teatre d’Animació. Les dues tècniques, una en viu i l’altre no, narren a través de l’animació d’un objecte, sent el teatre d’ombres el seu precedent i pont entre ambdues disciplines artístiques. Durada de la sessió: 65’. Edat recomanada: joves i adults.

 

 

 

 

 

 

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona