Accés directe a: cercador, continguts

Inici » Actualitat » Agenda » ESPECTACLE BIBLIOBÚS CAVALL BERNAT

ESPECTACLE BIBLIOBÚS CAVALL BERNAT

  • Data: 17 Abril 2013 de les 10:30h a les 12:00h
  • Lloc: Centre Parroquial
  • Organitza: Bibliobús Cavall Bernat , Ajuntament de Monistrol de Calders

Com cada any, el Bibliobús Cavall Bernat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Monistrol de Calders, organitza una activitat infantil amb l'objectiu de promoure l'interès per la lectura entre més petits i difondre els seus serveis entre tots els ciutadans. Enguany s'ha programat un espectacle, anomenat El Pirata Tastacirc, que tindrà lloc al "Casal Parroquial" el proper dimecres  17 d'abril, a les 10:30 h. Hi està tothom convidat, per decomptat, i en ell descobrireu de la mà d'un artista amb una àmplia i exitosa trajectòria el món dels dracs, els llunyans i els propers, els de les festes tradicionals i els mitològicsdos. Estem convençuts que serà una experiència que segur que us mantindrà captivats i que confiem que serà almenys tan exitosa com ja ho ha estat en altres localitats on s'ha representat.

Veure programa adjunt

 

D'altra banda, us recordem que podeu consultar al Bibliobús materials d'aquest artista que posem a la vostra disposició, obtenir aquells que ens faltin demanant-los a la resta de biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i que, no cal dir-ho, comptem amb un ampli fons sobre el tema que us seduiran amb la seva màgia i interès.

 

També trobareu més informació sobre l'espectacle, l'artista, el calendari d'actuacions i els materials per a l'escoles.a http://bibliotecavirtual.diba.cat i al document que us adjuntem.

 

Us hi esperem !!!!

 

Més informació

  • (148 kB)

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona