Accés directe a: cercador, continguts

Inici » Actualitat » Agenda » BENESTAR ANIMAL I TINENÇA RESPONSABLE

BENESTAR ANIMAL I TINENÇA RESPONSABLE

  • Data: 3 Desembre 2016 de les 18:00h a les 19:00h
  • Lloc: CASAL CALDERS

 

Molta gent vol adoptar un animal de companyia però desconeix els tràmits, la diversitat d'entitats que es dediquen a aquest tasca i on adreçar-se. Aquesta xerrada donarà resposta a tos aquests dubtes i molt més.

En aquesta sessió us informarem sobre adopcions a nivell municipal, autonòmic i internacional. Parlarem sobre les entitats dedicades a una raça en concret i com funciona els tràmits d'adopcions i seguiment posterior.

Seguidament, es portarà a terme la PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL "Febrero, el miedo de los galgos", amb la intervenció de la directora Irene Blánquez, que ens explicarà la seva experiència durant la realització d'aquest documental i l'acollida de la projecció en diferents emplaçaments.

Per finalitzar, hi haurà un debat i torn de preguntes.

ÉS GRATUÏT!!!!

Però cal que feu la inscripció per controlar l'aforament i garantir la vostra plaça: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Bo d'ajut de 3€ destinat a protectores i associacions sense ànim de lucre.

ORGANITZA : PETaneres.

AMB EL SUPORT: Ajuntament de Calders.

COL·LABOREN: FAADA, Seproan, Galgos 112, Waggingtale, Rock&dog, Hotel Caní El Vilà, Fauna Gibert, Centre veterinari Plaça Catalunya, Centre Vererinari Moià, Centre Veterinari El Cadell, Centre Caní La Talaia, Olga Casajuana Assegurances.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona