Accés directe a: cercador, continguts

Inici » Actualitat » Agenda » ESPECTACLE BIBLIOBÚS CAVALL BERNAT

ESPECTACLE BIBLIOBÚS CAVALL BERNAT

  • Data: 9 Abril 2014 de les 10:30h a les 13:00h
  • Lloc: CENTRE PARROQUIAL
  • Organitza: Bibliobís Cavall Bernat i Ajuntament de Monistrol Calders

Com cada any, el Bibliobús Cavall Bernat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Monistrol de Calders, organitza una activitat infantil amb l'objectiu de promoure l'interès per la lectura entre els més petits i difondre els seus serveis entre tots els ciutadans. Enguany s'ha programat un espectacle, anomenat Viatges de paper, a càrrec de Marcel Gros, que tindrà lloc al "Centre Parroquial" de Monistrol de Calders  el proper dimecres 9 d'abril, a les 10:30 h. Hi està tothom convidat, per descomptat, i en ell aquest pallasso poeta i filòsof s'enfronta a preguntes molt complicades amb la seva particular barreja d'intel·ligència, tendresa, humor i enginy. Reflexionarà com només ho pot fer tot un pallasso, sobre el desig de comunicar, l'aparició de l'escriptura, la trobada amb els llibres...Estem convençuts que serà una experiència que us captivarà i que us agradarà almenys tant com ja ho ha fet en altres localitats on s'ha representat.

 D'altra banda, us recordem que podeu consultar al Bibliobús documents que posem a la vostra disposició a l'entorn de l'eix temàtic de la proposta (les emocions i els sentiments), obtenir aquells que ens faltin demanant-los a la resta de biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i que, no cal dir-ho, comptem amb un ampli fons sobre el tema que us seduirà amb la seva màgia i interès.

 Trobareu més informació de l'obra, l'artista, el calendari d'actuacions i els materials per a les escoles.a http://bibliotecavirtual.diba.cat i al document que us adjuntem.

 Us hi esperem !!!!

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona