Accés directe a: cercador, continguts

Inici » Llar d'Infants L'Estel

Llar d'Infants L'Estel

Breu referència Històrica

La Llar d'Infants es troba situada en un terreny municipal, cedit per la Cambra Agrària Local de Monistrol de Calders. L'edifici va ser construït per alguns pares del poble que tenien la necessitat de portar els fills/es a la guarderia, i van sol·licitar que la Cambra Agrària Local els cedís un terreny per tal de construir un edifici per ser destinat a Llar d'Infants. A partir d'aquell moment varen ser els mateixos pares els que s'encarregaren de la construcció de l'edifici, fent-se càrrec únicament l'Ajuntament de les despeses d'enllumenat.
Fins el curs 1999 -- 2000, la llar d'infants era portada pels pares dels alumnes que hi assistien. Aquell any, la llar d'infants passa a ser municipal, i és l'Ajuntament qui pren totes les decisions referents a la Llar d'Infants.

Llar d'Infants Municipal L'Estel

A la Llar d'Infants Municipal l'Estel s'hi acullen nens i nenes de 1 a 3 anys i se'ls ofereix la possibilitat de relacionar-se amb infants de la seva edat i amb adults que no formen part del seu entorn familiar.
La llar d'infants l'ESTEL està pensada i feta pels més petits. En aquests centres els pares i mares hi podeu trobar tot un seguit de recursos que ajudin al procés de socialització dels vostres fills/es i alhora, elements que us ajudin en la vostra tasca educativa.

És un lloc d'intercanvi i relació entre infants d'edats semblants i on, ens podem conèixer i establir lligams afectius estables.

Instal·lació provisional

Propera-ment s'iniciaran les obres de construcció de la nova llar d'infants municipal en el terreny on s'ubica l'actual.
Des d'aquest setembre, i durant tot el curs escolar 2008-2009, la nostra nova ubicació serà el casal de jovent (el local del costat de l'actual llar d'infants).
S'està treballant per adequar l'espai a les necessitats dels nens i nenes d'aquestes edats.
Aquí podeu veure imatges de l'adequació del casal per a ser la llar d'infants.

Entrada
Sala activitats
Sala serveis

Ajuntament de Monistrol de Calders - Tel. 93 839 90 00 | Fax. 93 839 80 37

Avís Legal · Contactar · Mapa web · Accessibilitat · Crèdits

Amb la col·laboració:

Logotip de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona