Escola Popular Municipal de Monistrol de Calders

Des de l’àrea de serveis socials/acció social i la dinamització comunitària, a través de l’Escola Popular Municipal de Monistrol, portem a terme iniciatives i activitats relacionades amb diferents col·lectius: infants, joves, dones, gent gran i d’altres dirigides a tot el poble.

Degut a la situació de la covid-19, no ens ha estat possible iniciar algunes de les activitats que teníem programades de forma presencial, per això hem cregut que podia ser molt interessant obrir una branca d’aquesta Escola Popular Municipal  través de les xarxes socials.

Nosaltres creiem que a tots els pobles hi ha una immensa saviesa popular, un tresor que es troba en el conjunt de totes les persones. Es per això que volem oferir un espai on compartir coneixements populars. 

El que us proposem és que totes aquelles persones que vulgueu/tingueu ganes de compartir alguna afició, habilitat o passió ens envieu petits vídeos on hi mostreu o expliqueu curiositats, aspectes interessants, secrets, trucs, etc,.

Aquests vídeos després els compartirem a les pàgines de les xarxes socials de l’Escola Popular Municipal de Monistrol de Calders.

Objectius

  • Crear vincles entre les persones de Monistrol.

  • Que les persones de Monistrol puguin compartir coneixements, aficions, habilitats, etc,. amb la resta del poble.

  • Mantenir el vincle i les relacions més enllà de les situació que estem vivint (més enllà dels confinaments).

  • Donar valor a la saviesa popular.

Com puc participar-hi?

Si tens ganes de participar en aquesta proposta amb la resta del poble pots enviar un correu-e o trucar a la dinamitzadora comunitària i t’explicarem com fer-ho.

En cas que vulgueu col·laboració o ajuda a l’hora de filmar ens ho podeu dir i us donarem un cop de mà!

Darrera actualització: 26.01.2022 | 13:20