Casal d'Estiu Monistrol de Calders 2021

Dijous, 13 de maig de 2021

Bon dia, famílies de Monistrol de Calders! 

Estem molt contentes d'enviar-vos aquest missatge perquè això vol dir que l'aventura GATZARA també formarà part al vostre estimat poble! 

Gatzara és una entitat formada per joves del Moianès (Lluís Cascales, Marc Gallifa, Oriol Torres i Laura Vives) que organitza activitats de lleure. Entenem que l’educació en el lleure és una font d’aprenentatge vital i, en aquestes èpoques complicades que vivim, pensem que gaudir del joc i del lleure poden ser una oportunitat de diversió i de felicitat.

És per això que enguany realitzarem el casal d'estiu a Monistrol de Calders!! 

Començarà el dia 28 de juny i durarà fins al 30 de juliol, i hi podran participar tots els infants a partir de P3.

Horari del Casal

  • De 9 a 13h
  • Servei d'acollida de 8:30 a 9h i de 13 a 13:30h (no requereix un pagament extra). 
  • Menjador: 13-15h

Pel que fa al menjador, estem pendents del Consell Comarcal. En el cas que no es pogués oferir servei de cantina, i hi hagués una alta necessitat, es buscarà una alternativa.

Centre d'interès

El centre d’interès d’enguany, que s’expressarà de diferents maneres en funció de les diferents edats, serà per nosaltres el treball a favor de la diversitat en tots els seus àmbits i en la inclusió d’aquesta. La nostra societat és diversa i per tant, des del lleure, la reivindiquem com un col·lectiu plural i heterogeni. 

Aquest centre d’interès es treballarà a partir dels 5 pilars de Gatzara (JOCS I ESPORTS, NATURA, EDUCACIÓ EMOCIONAL i CREATIVITAT) i amanit amb l'eix d'animació amb els personatges del Regne dels Núvols.

Eix d'animació

El Sr. Ilu s’ha revoltat al Regne dels Núvols i està tancant a totes les persones que no responen a l’estàndard de normalitat que ha creat.

Els nostres amics i amigues del Regne dels Núvols han intentat salvar a tothom que han pogut, però sols no podran aturar a l’Ilu. Només amb la nostra ajuda, la Bhinéka i la vella llegenda del portal màgic, podrem acabar amb tots els mals del regne!

Activitats especials que realitzarem:

  • Dormides a l'escola
  • Excursions per l'entorn
  • Activitats aquàtiques (piscina i jocs d'aigua)
  • Bicicletada
  • Sortida lúdica fora del poble (a concretar)

Inscripcions

Les inscripcions es van obrir el dia 3 de maig, sense tancament. Per tant us podreu apuntar al casal durant tot l'estiu, tot i això, en inscripcions i/o ampliacions realitzades més enllà de l'11 de juny s'hi afegirà un 10% al preu final.

Enguany, podreu escollir si fer les inscripcions de manera telemàtica o presencial.

  • Si les voleu fer de forma telemàtica, ens podeu enviar tota la documentació en format PDF al correu femgatzara@gmail.com
  • En cas de voler-la fer de forma presencial, podeu venir directament a fer la inscripció, o bé, portar tota la documentació necessària i omplerta, al nostre local, concertant cita prèvia.

El document d'inscripció el trobareu penjat a la nostra web (www.femgatzara.cat

No dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol problema!

Situació COVID

Se seguiran estrictament els criteris de seguretat i higiene, les normes i protocols de les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat durant el casal d'estiu.

Entre les mesures, pendents de modificació i confirmació, que s'aplicaran trobem; grups de convivència reduïts, activitats amb distància de seguretat, higiene periòdica dels participants, control de temperatura en arribar o desinfecció diària d'espai i material.

Entrarem en detall amb les mesures actualitzades en el moment de la reunió informativa que farem més endavant.

Pagament

Els preus del casal els trobareu en el cartell que us adjuntem a continuació. Tanmateix, per informació de les beques pel Casal d'Estiu podeu entrar a la web de l'Ajuntament. Gatzara també pot facilitar pagaments fraccionats o altres alternatives que podem acordar. No volem deixar cap infant ni cap jove sense un estiu Gatzara!

Per acabar, us adjuntem la INSCRIPCIÓ i la DECLARACIÓ DE RESPONSABLE d'enguany i us convoquem a totes les interessades a la reunió informativa presencial que es portarà a terme el DIMARTS DIA 1 DE JUNY a les 19h (pavelló). 

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consideració! I per cert, feu córrer aquest correu a totes les persones que penseu que els pot interessar! 

Moltíssimes gràcies per tot, i fins aviat!

Darrera actualització: 14.05.2021 | 08:15