Benvinguda

Us dono la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Monistrol de Calders


Com a Alcalde de Monistrol de Calders us vull donar la benvinguda al portal digital del nostre municipi.

Aquesta és una eina del tot imprescindible als moments actuals, i és per això que desitjaríem que fos una eina d’informació municipal a l’alçada de tots i cada un de vosaltres alhora de proveir-vos de informació i resoldre els vostres dubtes. Som molt conscients de la capacitat i recorregut de millora que pot experimentar aquesta pàgina web, si bé això és una tasca que m’agradaria que podéssim fer amb la participació de tots, i especialment amb els vostres suggeriments, per a millorar dia rere dia el contingut d’aquesta web.

A l’època que ens ha tocat de viure és molt necessari que les administracions públiques, i molt més en el cas dels Ajuntaments de municipis petits, ens mantinguem al servei dels veïns i ciutadans, per tal que tots plegats podem gaudir de les millors eines de proximitat i disposar de la major transparència possible al nostre poble. I és precisament en això en el que estem treballant, per tal d’ampliar al màxim la informació que podeu trobar en aquesta pàgina web municipal.

Com Alcalde, i per davant de tot com a veí del nostre poble, crec fermament en l’exercici polític de proximitat als ciutadans, i és per això que em poso a disposició de tots vosaltres per tal que podeu contactar directament amb mi, quan així ho considereu, mitjançant el correu electrònic argelaguerma@monistroldecalders.cat

Sigueu molt benvinguts a casa vostra, passeu, passeu!!

Arturo Argelaguer Martínez

Alcalde de Monistrol de Calders

Darrera actualització: 2.05.2024 | 08:23
Darrera actualització: 2.05.2024 | 08:23