Catàleg de Serveis

L’Ajuntament actua per atendre i solucionar les demandes del conjunt de la ciutadania, amb la voluntat d'oferir el màxim de serveis que comporta viure en qualsevol col·lectivitat organitzada. 

Els serveis que presta un ajuntament han d'actuar sobre la base dels principis d’igualtat, transparència, participació, eficàcia i eficiència en la gestió. Aquest és el nostre compromís per a la millora i el desenvolupament del nostre municipi.

  • Cementiri

    Horari: de dilluns a diumenge, obert de 8 a 20 h.

  • EPMM Escola Popular Municipal de Monistrol de Calders

    Des de l’àrea de serveis socials/acció social i la dinamització comunitària, a través de l’Escola Popular Municipal de Monistrol, portem a terme iniciatives i activitats relacionades amb diferents col·lectius: infants, joves, dones, gent gran i d’altres dirigides a tot el poble.

  • Llar d'infants municipal l'Estel

    La Llar d’infants municipal és un servei educatiu per la primera infància, que neix del dret dels infants a l'educació i al desenvolupament integral de la seva personalitat, en l’aspecte físic, intel·lectual, afectiu, social i moral, en un ambient adequat a les necessitats de cadascun dels infants acollits i en contacte amb altres nens i nenes.

Darrera actualització: 29.07.2019 | 07:47
Darrera actualització: 29.07.2019 | 07:47