Festival de Titelles del Moianès

Divendres, 13 d’agost de 2021

El Festival de Titelles ja és aquí!

Aquest any el podreu gaudir a Castellterçol, Monistrol de Calders, Castellcir, Calders, Collsuspina, Sant Quirze Safaja, Moià, Santa Maria d'Oló i l'Estany.

Podeu consultar en els documents adjunts la programació detallada.

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès, promogut, organitzat i coordinat per l’Espai Animacions (Centre d’Iniciatives Titellaires) de Calders, és l’únic de declarat àmbit comarcal al Principat. Consolidant-se com una atractiva cita anual del millor d’aquest gènere artístic. La 5a. edició del Festival es desenvoluparà en clau de resistència i precaució per la crisi sanitària actual, durant divuit dies, de dijous 19 d’agost a diumenge 5 de setembre 2021, amb una o dues actuacions diàries —depenent de cada cas—, en sessions de tarda i vespre, desplaçant-se successivament per 9 de les 10 poblacions de la Comarca. Ratifiquem les 6 seus del 2020: Calders, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja, Castellcir, Castellterçol i Moià. I s’hi afegeixen: Collsuspina, l’Estany i Santa Maria d’Oló. Conformant així un Festival extraordinari tant per la durada, com per la gran quantitat d’activitats artístiques programades.

I comptant amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i el Consorci del Moianès, així com dels Ajuntaments dels municipis participants. Un repte organitzatiu que acollim de nou amb molta il·lusió i amb gran satisfacció, vistos els excel·lents resultats obtinguts fins ara.

El programa augmenta el nombre d’activitats respecte la 4a. edició, passant de 16 a 26, adreçades als públics infantil, familiar, jove i adult. Sí, també jove i adult!

Feu córrer la veu. Com cada any, venen un munt d’artistes d’acreditada vàlua, disposats a fer-nos emocionar, riure, xalar de valent. I no us limiteu a veure els espectacles que fem en un poble.

Fem comarca! Seguiu-nos pels nou municipis del Moianès que hi participen aquest 2021. Val la pena!

Darrera actualització: 27.08.2021 | 08:04