Ca l'Espardenyer. Resultats

Dimecres, 5 de gener de 2022

L'Ajuntament de Monistrol de Calders exposa públicament el projecte de rehabilitació de Ca l'Espardenyer (BCIL).

L'Ajuntament de Monistrol de Calders vol posar de manifest que està a punt de culminar el procés participatiu engegat ara fa un any i que havia de recollir tota mena d'aportacions de la gent del poble en relació als usos d'aquest futur equipament municipal.

El projecte ha estat redactat incorporant les decisions preses ara fa un any i va ser aprovat inicialment al darrer ple ordinari. En aquest moment està en fase d'exposició pública, a l'espera de ser aprovat definitivament al proper ple ordinari, un cop resoltes les eventuals al·legacions que pugui haver-hi.

L'Ajuntament, juntament amb el Grup Motor que va impulsar el procés participatiu, teníem la intenció de dur a terme, el 8 de gener, un acte públic, amb l'objectiu de presentar el projecte i sotmetre a debat públic com s'han vist reflectides al projecte les idees que es van consensuar en el marc del procés.

A causa de les restriccions decretades per la situació actual de la pandèmia, no serà possible dur a terme aquest acte públic, que de ben segur hauria estat molt interessant. El farem quan la situació ho permeti. Com a alternativa, us emplacem, especialment a aquelles persones que van participar activament a la fase de debats, a visitar la pàgina web de l'Ajuntament, on s'allotjarà tota la informació rellevant en relació al projecte, les conclusions del procés participatiu i un formulari per a fer aportacions, correccions o suggeriments.

A fi que ningú en quedi al marge, el formulari, que es trobarà al web o a les oficines de l’Ajuntament, podrà ser emplenat a mà i dipositat a la bústia número 1 del propi Ajuntament. Teniu tot el mes de gener.

El Grup Motor, format per membres de l'equip de govern, responsables tècniques de cada àrea de govern i persones voluntàries a títol particular, vol expressar la seva satisfacció pel resultat del procés, demanar disculpes per no haver-ho pogut fer de la millor manera a causa de les restriccions i donar les gràcies a tota aquella gent que s'hi ha implicat.

Darrera actualització: 25.01.2022 | 07:51