Llar d'infants municipal l'Estel

La Llar d’infants municipal és un servei educatiu per la primera infància, que neix del dret dels infants a l'educació i al desenvolupament integral de la seva personalitat, en l’aspecte físic, intel·lectual, afectiu, social i moral, en un ambient adequat a les necessitats de cadascun dels infants acollits i en contacte amb altres nens i nenes.

La llar d’infants l’ESTEL està pensada i feta per als més petits. En aquests centres, els pares i mares hi podeu trobar tot un seguit de recursos que ajudin al procés de socialització dels vostres fills/es i, alhora, elements que us ajudin en la vostra tasca educativa.

És el primer graó del sistema educatiu, i com a tal té entitat pròpia. Acull infants des dels primers mesos de vida fins als 3 anys.

És un lloc d’intercanvi i relació entre infants d’edats semblants i on ens podem conèixer i establir lligams afectius estables.

La llar d’infants treballa per tal de fer éssers en camí vers l'autonomia personal i vers la solidaritat amb els altres, capaços de fer néixer, d'experimentar, d'expressar-se i comunicar- se, d'estar segurs, d'estimar, de ser feliços, d'autonominar-se i de controlar les circumstàncies. 

L’educació infantil al nostre centre té com a finalitat proporcionar als infants més petits aquelles situacions educatives que els permetin el progressiu descobriment i creixement personal i la formació d’una imatge positiva d’ells mateixos, la possibilitat de relacionar-se amb els altres (infants i adults) per mitjà dels diferents llenguatges d’expressió i comunicació; l’observació i descoberta del seu entorn més proper i l’adquisició de valors, hàbits i pautes de conducta que afavoreixin la seva autonomia personal i la seva integració a la societat.

Llar d'Infants L'Estel

Carrer Camp de Futbol, s/n - 08275 Monistrol de Calders - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.01.2022 | 13:21